Együttesünk – zárt kapuk mögött – vasárnap 11 órakor az SC Sopron gárdáját fogadja a bajnokság 23. fordulójában.

A hűség városának csapata az idei első bajnokiján a harmadik Lipót otthonában ért el 1–1-es döntetlent. A mosoni derbin Kószás Krisztián góljával vezettek a hazaiak, majd a hajrában a soproni Kocsis Ármin megmentett egy pontot csapatának.

Az SC Sopron 22 fordulót követően 11 győzelemmel, 35 rúgott góllal és 37 ponttal hatodik az NB III Nyugati csoportjában. A gárda legeredményesebb játékosa a bajnokságban a 12 gólos Kustor Noel.

A mieink az első tavaszi körben 2–1-re verték a Bozsik Péter dirigálta Komáromot. Zsigmond Bence révén már az első percben vezetést szereztünk, a 29. percben Végh Tibor egyenlített, végül egy szöglet után a 84. minutumban Tóth Tibor találatával megnyertük a meccset.

Együttesünk 22 bajnokit követően 27 ponttal a bennmaradást érő 14. helyen áll a tabellán.

„A cél az volt, hogy győzelemmel kezdjük újra a bajnokságot a téli felkészülés után. Ezt sikerült teljesítenünk egy nehéz mérkőzésen. A Komárom nagyon jó csapat volt, megnehezítették a dolgunkat, a komáromi játékosok az utolsó percig küzdöttek. Azonban nálunk nagyon jó volt az összhang a pályán, mindenki tette a dolgát, ezért is gazdagodtunk ilyen értékes három ponttal. Hétfő óta már csak a következő meccsre koncentrálunk. A Sopron ellen is győzni akarunk hazai pályán!” – mondta fiatal középpályásunk, Balogh Balázs Bálint, aki kezdőként lépett pályára a Komárom ellen.

A két gárda augusztusi mérkőzésén 1–1-es döntetlen született. A soproniak a 76. percben Kustor Noel góljával vezettek, de a 84. percben Baranyai Norbert kiállítása miatt megfogyatkoztak.  Csapatunk kihasználva az emberelőnyt a 87. percben Balogh Ádám találatával kiegyenlített.


NB III Nyugati csoport, 23. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – SC Sopron

Időpont: 2021. március 7. (vasárnap) 11 óra

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Vezeti: Bana (Perák, Gyöngyössy)

Fotó: Gárday Balázs

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.