Vasárnap 13 órakor csapatunk zárt kapuk mögött játszik a Szabadkikötővel hatpontos mérkőzést.

Következő bajnoki ellenfelünk a THSE-Szabadkikötő lesz. A fővárosi csapat novemberben még veretlen a bajnokságban: három hete hazai pályán a Bicskével játszott 2–2-es döntetlent, majd Ménfőcsanakon győzött 6–0-ra, végül otthon 2–2-es döntetlent ért el a Pápa ellen. A csepeli gárda 17 mérkőzést játszott eddig a bajnokságban – az Érd elleni meccsüket szerdán pótolják –, s 15 ponttal a 18. helyen áll a tabellán.

A budapesti együttes 42 gólt kapott NB III Nyugati csoportban, ez a második legtöbb kapott találat a pontvadászatban. A Szabadkikötő idegenbeli teljesítménye szintén a második legrosszabb a bajnokságban a Nagyatád mögött. A fővárosiak 9 alkalommal szerepeltek az otthon melegétől távol, s csupán egyszer győztek. A 30 gólos csapat legeredményesebb játékosa 9 bajnoki találattal Farkas Zoltán. A keret legismertebb labdarúgója a 33 éves Völgyi Dániel, aki 2013-ban a Győri ETO-val magyar bajnoki címet nyert. Rajta kívül a gárdát erősíti a korábbi magyar válogatott, Pető Zoltán fia, Pető Brúnó.

A mieink a Pápa 5–1-es legyőzése után a BKV Előre vendégeként 3–1-es vereséget szenvedtek, s így nem sikerült meglépni a riválisainktól. Klubunk 18 fordulót követően 20 ponttal a 14. a bajnokságban.

 „Az előző mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, viszont ezen mar felesleges rágódni. Bár sajnos sok a sérültünk, vannak eltiltottaink, de tartom olyan jónak a csapatot, hogy megnyerjük a soron következő meccsünket. A hiányzók miatt előléphetnek azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Az e heti edzéseken érződött, hogy javítani akarunk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki csúszni-mászni fog hétvégén a siker érdekében. Szemely szerint jól érzem magam a csapatnál. Volt egy közel egy éves kihagyásom személyes okok miatt. Néhány hónapja kerültem vissza az együtteshez, Erdélyi Ádám sajnálatos sérülése miatt. Igyekeztem minden lemaradásomat behozni az edzéseken. Ehhez minden támogatást megkaptam a csapattársaktól és a szakmai stábtól. Nagyon várom már, hogy újra játszhassak, de addig is keményen kell meg dolgoznom” – fogalmazott kapusunk, Nyári Bence.


NB III Nyugati csoport, 19. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – THSE-Szabadkikötő

Időpont: 2020. 11. 22. (vasárnap) 13 óra

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.