Eldőlt, hogy október 28-án (szerdán) 12 óra 30 perckor fogadjuk a MOL Fehérvár FC-t a MOL Magyar Kupában.

Klubunk a szombati sorsoláson a háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes MOL Fehérvár FC-vel került össze a kupa 7. fordulójában. A mérkőzés október 28-án (szerdán) 12 óra 30 perckor lesz az agárdi Parkerdőben.

„Azt hiszem, mindenki a nevében mondhatom, hogy örülünk a sorsolásnak. Természetesen nagy kihívás lesz az ország egyik legjobb csapata ellen pályára lépni. Külön érdekességet ad a párharcnak, hogy együttesünkből jó néhányan – engem is beleértve – megfordultak korábban a Vidi utánpótlásában. Hatalmas élmény lesz a volt klubunk első gárdájával játszani” – mondta a szombaton a Bicske elleni 2–0-s győzelem során a második találatunkat szerző, Tóth Tibor.

„Örülünk, hogy a Mol Fehérvár FC-t kaptuk a Magyar Kupában. Ellenfelünknél kiváló, válogatott játékosok futballoznak, de mi mindent meg fogunk tenni, hogy becsülettel helytálljunk. Reméljük, sok néző kilátogat majd a mérkőzésre. Nekünk nincs más dolgunk mint bátran, felszabadultan játszani és élvezni a találkozó minden percét” – fogalmazott együttesünk csapatkapitánya, Kónya Krisztián.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.