Kulcsjátékosaink csődöt mondtak a mérkőzésen a rivális otthonában.

Az 1. percben Zsigmond Bence kapott jó labdát a jobb oldalon, melyet lövésig vezetett, azonban a fővárosi kapus lábbal tudott hárítani.

A 7. percben egy hazai támadást követő labdakihozatalnál adtuk el a játékszert, melyet Szegő Imre a bal oldalon vitt a tizenhatoson belülre, majd a középen helyezkedő Wágner Richárdhoz passzolt, aki belsővel gurított a bal alsó sarokba (1–0).

A 16. percben a hazaiak végezhettek el szögletrúgást, Szegő beadásába senki nem tudott beleérni, a lelassult labda a röviden csorgott a kapuba (2–0).

A 20. percben Balogh Ádám 20 méterről lőhette kapura Kercsó Bence visszagurított labdáját, a kapura tartó lövést a gólvonalon álló budapesti védő fejjel hárította.

A félidő első percét követően Rodenbücher István csúszott be a tizenhatoson belül. A játékvezető szabálytalannak ítélte a mutatványt, így a büntetőpontra mutatott. A megítélt tizenegyeset Wágner értékesítette (3–0).

A 64. percben Koronczi Bence 25 méterről találta el nagyszerűen a labdát, a bal felső sarkot rúgta ki (3–1).

A játékidő végéig több helyzetet sikerült kidolgoznia mindkét csapatnak, azonban újabb gól nem született a találkozón.


NB III Nyugati csoport, 18. forduló

BKV Előre – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3–1 (2–0)

BKV Előre: Czuczi M. – Kiss D., Koszó B., Stefán, Ihos Á. – Tóth Sz., Pokó A. – Dinka K. (Csanálosi P., 43.), Nagy B. (Füzik, 51.), Szegő I. – Wágner R. (Németh R., 91.)

Gárdony: Schener – Mód (Parádi E., 71.), Ujvári, Szabó B., Király B (Cziklin, 75.). – Koronczi, Rodenbücher – Balogh. B. (Balogh P., 75.), Kercsó, Balogh Á. – Zsigmond B.

G.: Wágner R. (7.), Szegő I. (16.), Wágner R. (47. – tizenegyesből), Koronczi (64.)

Sárga lap: Nagy B. (44.), Mód (68.), Kiss D. (75.), Koronczi (78.), Balogh Á. (91.)

Vezette: Juhász (Halmai, Turi)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.