Szombaton sorsolják a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójának párosításait.

Klubunk még szeptember 19-én Balogh Patrik és Zsigmond Bence góljaival 2–1-re győzött Füzesgyarmaton, s ezzel bejutott a MOL Magyar Kupa hetedik körébe. A koronavírus-járvány miatt összesen hét kupamérkőzést kellett elhalasztani a hatodik fordulóból. Ezeket a találkozókat a héten pótolják. Így a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójának párosításait október 10-én (szombaton) 19 óra 15 perckor sorsolják. Az eseményt az M4 Sport élőben közvetíti.

„Nagyon örülök, hogy itt vagyunk a legjobb hatvannégy csapat között a Magyar Kupában. Izgatottan várom a sorsolást: vagy azt szeretném, hogy gyengébb ellenfelet kapjunk és bejussunk a legjobb harminckettő közé, vagy pedig kapjuk meg a Ferencvárost!” – fogalmazott együttesünk edzője, Balogh Zsolt a sorsolás előtt.

Trénerünkhöz hasonlóan játékosaink is kíváncsian várják, hogy ki lesz a következő kupaellenfelünk. „Konkrét csapatot nem tudnék megnevezni, amely ellen szeretnék játszani. Szívem szerint jobban örülnék egy velünk hasonló szintű gárdának, hogy nagyobb eséllyel menetelhessünk tovább a kupában. Bárkivel is kerülünk össze, nem fogunk megijedni senkitől” – mondta védőnk, Mód Ádám.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.