Együttesünk idei első bajnokiján 2–1-re győzött a Komárom ellen.

Rögtön az első percben Zsigmond Bence szerzett labdát, majd húsz méterről ballal kilőtte a jobb alsót (1–0). Öt perccel később Kercsó Bence beadására a kapust megelőzve Tóth Tibor érkezett jó ütemben, de pörgetése kapu mellé ment.

Az első negyedóra végén nagyon közel jártunk a második gólhoz: Kercsó vihette egy az egyben kapura a labdát, viszont a már fekvő hálóőrbe lőtte azt.

A 26. percben Végh Tibor kapott jó indítást, egy csellel megforgatta Ujvári Ádámot, majd jobbal a bal alsóba gurított (1–1).

A fordulás után Tóth készítette vissza remekül a labdát a tizenhatoson belül Cziklin Rolandnak, aki a ballal kapu mellé lőtt. Nem sokkal később új igazolásunk, Sárossy Dániel huszonöt méterről elvégzett szabadrúgását a vendég hálóőr bravúrral tolta szögletre.

A 72. minutumban elcsúszott a védekezésünk, s egy jobb oldali beadást követően Vincze Viktor állt a kapuval szemben, azonban a csereként beállt játékos a kapufát találta el.

Negyed órával a vége előtt Kercsó húsz méterről próbálkozott, a lövés kicsivel ment kapu fölé.

A 81. percben Tóth tette vissza remekül a labdát az ötösön érkező Kercsónak, akinek perdítését bravúrral védte a kapus.

A 84. percben Kercsó szöglete a vendég védő fejéről Tóth elé került, támadónk közelről estében be tudta kotorni a labdát a komáromi kapuba (2–1).

Csapatunk 22 forduló után 27 ponttal 14. helyen áll a bajnokságban.


NB III Nyugati csoport, 22. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Komárom VSE 2–1 (1–1)

Gárdony: Erdélyi – Mód, Ujvári, Szabó B., Sárossy – Rodenbücher, – Zsigmond B. (Rigó, 88.), Balogh B. (Miskei, 64.), Cziklin, Kercsó – Tóth T. (Király B., 87.)

Komárom: Rigó – Schiller (Eszlátyi, 82.), Musitz, Módi, Horváth R. (Bán, 68.) – Végh B. – Göblyös, Simiglia – Végh T., Tóth P., Szecsődi (Vincze, 68.)

G.: Zsigmond B. (1.), Tóth T. (84.) ill. Végh T. (26.)

Sárga lap: Ujvári (33.), ill. Bán (72.), Schiller (76.)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.