Csapatunk idei második bajnokiját is megnyerte.

Együttesünk a hatodik SC Sopront fogadta a bajnokság 23. fordulójában. A 3. percben Kercsó Bence szögletéből Koronczi Bence lőhetett az ötös vonaláról, ám a vendég kapus leért a jobb alsóra. Hét perccel később Sárossy Dániel szabadrúgása Rodenbücher Istvánt találta meg, aki hiába lőtt gyönyörűen kapásból jobbal a kapuba, a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.

A 36. percben Zsigmond Bence bolondította meg a soproni védelmet, majd emberét becsapva tizenöt méterről próbálkozott, de a hálóőr résen volt.

A fordulás után Sárossy Dániel bal oldali szögletére Rodenbücher érkezett nagyszerű ütemben, s csúsztatott az ötös sarkáról a hálóba (1–0).

Az 58. percben Koronczi huszonöt méterről lőtt kapura, a kísérlet nem sokkal kerülte a jobb felsőt.

A csapatunk 30 ponttal a 13. helyen áll a tabellán.


NB III Nyugati, csoport 23. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – SC Sopron 1–0 (0–0)

Gárdony: Erdélyi – Mód, Koronczi, Szabó B., Sárossy – Rodenbücher, Cziklin (Balogh P., 77.) – Zsigmond (Patócs, 89.), Balogh B. (Miskei, 65.), Kercsó (Király B., 65.) – Rigó (Nagy B., 65.)

Sopron: Majer P. – Galambos (Harangozó, 60.), Jakab G., Tóth A. (Kalmár D., 60.), Baranyai, Keresztes – Purt (Kovács Á., 83.), Gere (Holzmann, 60.), Jakab D. – Kocsis Á., Kustor

Sárga lap: Rodenbücher (87.), Sárossy (89.), Patócs (93.), ill. Tóth A. (32.), Keresztesi (91.)

Kiállítva: Weitner (87. – vezetőedző)

G.: Rodenbücher (50.)

Vezette: Bana (Perák, Gyöngyössy)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.