Vasárnap 11 órakor a Tatabányát fogadjuk a bajnokság 27. fordulójában.

Csapatunk három hazai győzelem (Komárom 2–1, Sopron 1–0, ZTE FC 4–0) után a listavezetőtől szenvedett 3–1-es vereséget. Ezt követően a második Mosonmagyaróvárral játszott 2–2-es döntetlen idegenben. A hazaiak Szalka Dominik révén kétszer kerültek előnybe, Patócs Richárd pedig kétszer egyenlített.

Gárdánk 26 találkozó után 34 ponttal a 13. helyen áll a bajnokságban.

„Annak ellenére, hogy még nem ismerem annyira az NB III Nyugati csoportot, a tabella alapján szoros mérkőzésen győzelmet várok.  Hazai pályán a győzelmen kívül minden más eredmény csalódás lenne számunkra. Úgy érzem mostanra be tudtam illeszkedni a csapatba. A múlt héten először kaptam kezdőként lehetőséget, amit két góllal sikerült meghálálnom. Ezt a formát szeretném átmenteni a hátralevő meccsekre!”– mondta Patócs Richárd, a Mosonmagyaróvár ellen duplázó játékosunk.

Együttesünk következő ellenfele három vereséggel indította a tavaszi szezont, majd 3–1-re verte Tatabányán a Sopront, míg a múlt héten pontot szerzett az éllovas vendégeként. A III. Kerület már két góllal vezetett, de a hajrában Gyürki Gergely és Árvai Dániel találataival egyenlített a Tatabánya (2–2).

A Tatabányai SC 26 forduló után 39 ponttal a 8. az NB III Nyugati csoportban. A gárda legeredményesebb játékosai 10-10 góllal Gyürki Gergely, illetve Kocsis Gergő.

A két gárda tavalyi őszi mérkőzésén a sérülésekkel és eltiltásokkal tizedelt együttesünk 6–1-re kapott ki Tatabányán.


NB III Nyugati csoport, 27. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Tatabányai SC

Időpont: 2021. 04. 04. (vasárnap) 11 óra

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Vezeti: Bana (Nagy A., Páhoki)

A vasárnapi mérkőzés a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapus lesz!

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.