Csapatunk hazai pályán 4–1-re kikapott a Lipóttól.

A Covid, a betegségek, a sérülések és az eltiltások miatt megtizedelt csapatunk nem a legjobb előjelekkel várta az év utolsó mérkőzését. Konkrétan tizenegy mezőnyjátékos és két ifista volt a keretben. Igaz mi nem panaszkodtunk, mi nem sírtunk és nem szidtuk az ellenfelet.


A mérkőzés első 20 percében egyenlő arányban tudtak helyzeteket kidolgozni a csapatok, azonban egyik félnek sem sikerült komolyabban megtornáztatnia a hálóőröket. 

A 23. percben Füredi Ádám lőtt kapura 20 méterről, azonban Nyári Bence ki tudta ütni a sistergős labdát.

A mérkőzés 25. percében Balogh Patrik becsúszásával a félpályánál sikerült megállítanunk a vendég támadást, majd indítása után Tóth Tibor vette be az ellenfél kapuját (1–0). 

A 41. percben labdavesztés után Kószás Krisztián üresen vihette kapura a labdát a jobb oldalon, majd a Nyári Bence sérülése miatt beállt Schener Bálint lábai között lőtt a hálóba (1–1).

Szinte fel sem álltak még a középkezdéshez a csapatok, amikor a 43. percben a felső lécről kipattanó labdát Kószás fejjel juttatta a kapuba (1–2). 

Az 58. percben Balogh Ádám 20 méterről durrantott a kapu mellé. 

a 69. percben Zámbó Bence tekert a tizenhatosról a kapura, azonban lövését Schener Bálint bravúrral hárította.

A 72. percben Kiszely Dominik 20 méterről leadott lövése centikkel kerülte el a felső lécet.

A 78. percben közel jártunk az egyenlítéshez, Kercsó Bence megpattanó távoli lövését a vendég kapus csak szögletre tudta ütni.

A 80. percben az alapvonalról visszagurított labdát Szabó Lukas öt méterről rúgta a kapuba (1–3).

A 82. percben Tóth kapott egy felívelt labdát, elvitte a kapus mellett, de egy lipóti védő a gólvonalról hárítani tudott.

A 88. percben két védőnk összefutott, a védelmi hibát Kiszely Dominik használta ki, s a kapuba gurította a labdát (1-4).


Reméljük, hogy a téli pihenő alatt sikerül rendezni a sorokat és biztosítjuk a bennmaradást.


NB III Nyugati csoport, 21. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Lipót Pékség SE 1–4 (1–2)

Gárdony: Nyári (Schener, 37.) – Balogh P. (Porvázsnyik, 87.), Mód, Szabó B., Koronczi, Király – Kercsó, Balogh B., Balogh Á., Cziklin – Tóth. T.

Lipót: Papp – Simita, Kovalovszki, Zámbó, Sváb – Füredi Á. (Nagy O., 65.), Tóth L., Farkas D. (Molnár M., 90.), Varga (Kiszely, 45.) – Szabó L. (Kapa M., 90.), Kószás K. (Schillinger R., 85.)

G.: Tóth T. (25.), Kószás K. (41., 43.), Szabó L. (81.), Kiszely (88.)

Sárga lap: Balogh. Á. (62.), Zámbó B. (75.), Kovalovszki (85.)

Vezette: Kovács (Tinnyei, Álló)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.