Az U21-es német válogatott vasárnap tartotta utolsó edzését a Parkerdőben.

Klubunk búcsúajándékként a játékosok és a stábtagok által aláírt labdát, német válogatott mezt és csapatzászlót kapott. Az ereklyéket többek között olyanok írták alá, mint az Európa-bajnok Stefan Kuntz, a Borussia Dortmund szupertehetsége, Youssoufa Moukoko, vagy a magyarok ellen duplázó és a német A-válogatottban már bemutatkozó, Bote Baku.

Március 22. és 28. között Gárdonyban volt a főhadiszállása a korosztályos Európa-bajnokságon szereplő német csapatnak. A gárda először Magyarországot verte 3–0-ra, aztán 1–1-es döntetlent ért Hollandia ellen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstóban. Így a németek vezetik az A-csoportot. Utolsó mérkőzésükön ma 18 órakor a Bozsik Arénában Romániával játszanak, ha győznek, biztosan bejutnak a májusi egyenes kieséses szakaszba.

Az együttes az utolsó tréningjét vasárnap tartotta a Parkerdőben, majd utolsó találkozója helyszínére, Budapestre költözött. Az U21-es német válogatott tagjai nagyon elégedettek voltak klubunk infrastrukturális feltételeivel, centerpályánk állapotával, illetve a Parkerdő adottságaival.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.