Együttesünk 2–1-re győzött a dobogós helyekért küzdő Érd ellen.

A 14. percben a vendégek bal oldali beadásába Mód tette bele a fejét, s így a labda jobb kapufát találta el.

A 38. percben jobb oldali szögletből Kollega Krisztián fejesét Nyári Bence tolta kapufára, majd a gólvonalról Mód Ádám mentett.

A fordulás után Balogh Ádám bal oldali szabadrúgásából Rodenbücher István fejelt tisztán az ötös sarkáról, de a hálóőr leért a rövid alsóra. A 63. percben Király Bence kísérlete kijött Kertész Ferencről, a kipattanót Tóth Tibor közelről a kapuba kotorta (1–0). Hatvan másodperccel később Király huszonöt méterről ballal a jobb kapufát találta el. A 69. percben Kercsó Bence húsz méterről próbálkozott, a lövést a vendég kapus Tóth elé ütötte, aki az üres kapuba passzolt (2–0). Három perc múlva Kollega Krisztián szabadrúgásánál a Molnár Balázs fejesét még bravúrral védte Nyári Bence, de a kipattanót Popov Patrik a védőket megelőzve a kapunkba jutatta (2–1).

A 81. percben Szabó Balázs húsz méterről lőtt kapura, a lövést Kertész kitolta a léc alól.

Csapatunk a győzelem után 24 ponttal a 13. helyen áll a tabellán.


NB III Nyugati csoport, 20. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Érdi VSE 2–1 (0–0)

Gárdony: Nyári – Mód, Ujvári, Koronczi, Király – Szabó B., Rodenbücher – Zsigmond B., Balogh Á, Cziklin (Kercsó, 46.) – Tóth T. (Balogh B., 90.)

Érd: Kertész F. – Kalmár D., Bozsoki, Csiszár, Varga T. – Kertész B., Kócsa, Farkas B. (Honti, 54.) – Kollega (Földesi, 92.), Molnár B., Popov

G.: Tóth T. (63., 69.), ill. Popov (72.)

Sárga lap: Tóth T. (84.), Zsigmond B. (90., 92.), ill. Hont (85.)

Kiállítva: Zsigmond B. (92.)

Vezette: Dobai (Bereczki, Halász)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.