Klubunk U16-os csapata a bajnokság élén tölti a téli szünetet.

Véget ért a Fejér megyei U16-os északi csoport őszi szezonja. Együttesünk 12 mérkőzésen kilencszer győzött, egyszer ért el döntetlen, s csak kétszer szenvedett vereséget. Fiaink 110 gólt lőttek az ősszel, ez a legtöbb a bajnokságban. A góllövőlistát 41 találattal Szalóki Dominik vezeti.

A koronavírus-járvány miatt sok mérkőzést kellett elhalasztani a korosztályban. Így csapatunk 28 ponttal, jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella tetején tölti a téli szünetet a második Mór és a harmadik Bodajk előtt – két ellenfelünk két mérkőzéssel kevesebb játszott az ősszel, az elhalasztott találkozókat tavasszal pótolják.

„Pozitívan értékelem ezt a félévet, sokat fejlődött a csapat a szezonkezdés óta. Sok mérkőzést tudtunk megnyerni és a legtöbb gólt is mi szereztük az ősszel. Szeretnénk a tavaszi fordulók során is minél több győzelmet aratni és tovább folytatni a menetelést. Remekül érzem magam a csapatban, a többiekkel jól kijövünk egymással a pályán belül és azon kívül is” – fogalmazott középpályásunk, Balogh Benedek Benjámin, aki 7 gólnál tart a bajnokságban.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.